Kategorier
VVS

Stambyte på stora och små fastigheter i Stockholm

De faror som inte syns är oftast de värsta. Därför är det otroligt viktigt att ni har koll på när det senast gjordes ett stambyte i er fastighet i Stockholm.

Det syns inte förrän det är försent. Men det går att förhindra, om man lägger manken till. Hur ser vattenrören ut i er fastighet? Kanske ni inte har koll på det. Då kan ni anlita ett proffs i Stockholm som kan gå igenom vartenda litet rör i byggnaden och se till så att alla skador och potentiella problem upptäcks. Det är inte så svårt som det låter, och det kan bli dyrt om ni inte gör det.

Ett stambyte är något som många fasar för. Det känns som ett dyrt och tidskrävande arbete. Det är sant. Det är inte det lättaste att få gjort, men det är så viktigt, och får inte glömmas bort. Om inte rören och ledningarna fungerar eller är hela, så kommer det i längden att ge ännu större problem. Och tro oss, ingen vill tvingas åtgärda något efter stora skador på grund av försumlighet.

Så ofta ska man göra ett stambyte

Det sägs att stammarna i ett avloppssystem kan hålla mellan 30 till 60 år. Det är ett stort spann, och plötsligt känner man sig inte så säker på att man verkligen går säker. Livslängden beror i första hand på vilken kvalitet stammarna är gjorda av, hur de lades från början och hur väl man har tagit hand om dem.

Många gånger hinner fastigheten byta ägare flera gånger på dessa 30-60 år. Därför är det viktigt att du som ägare håller dig uppdaterad. Det är inte svårt att ringa en rörmokare för att kontrollera hur alla rören ser ut just nu, och sedan ta ett beslut efter den informationen. Det är det bästa sättet att hålla sig säker och trygg på.

Mer information för dig kan du hitta på: stambytenstockholm.nu