Kategorier
VVS

Vanligt med relining i Stockholm 

Det är sällan de yngre som föredrar relining, utan det gäller oftast de äldre som bor i gamla hus i Stockholm, som vill undvika stambyte och bo kvar bekvämt. 

Stockholm har många fina fastigheter och det är populärt att bo där. Även gamla lägenheter är relativt dyra, för man vill ofta rusta upp dem och vet att de stiger i värde. Nya köpare står ständigt på lut. Vill man inte göra stambyte på sina gamla avloppsrör kan man ändå rädda dem genom att göra en relining i Stockholm. 

Det finns många rörfirmor som har specialiserat sig på relining av gamla rör, och själva metoden går ut på att man sprutar in en speciell plastmassa på avloppsrörens insidor och ger dem en ny beläggning. Då blir de släta och hela invändigt och man behöver inte vidta några andra åtgärder. Relining i Stockholm är en prisvärd och relativt enkel metod. 

Inspektion föregår relining 

Misstänker man att rören i huset är dåliga är det nödvändigt att först låta en certifierad rörmokare inspektera dem. Det sker med en särskild kamera som tar bilder från rörens insida. Då kan man lätt konstatera vilket skick avloppsrören är i och vilken metod som är bäst för att restaurera dem. 

Stambyte är vanligt men innebär ett ingrepp i huset som man kanske vill undvika. Det finns många företag som arbetar med relining i Stockholm, så det är absolut en mycket populär metod. Relining är ett bekvämt alternativ till större reparationer, och en skicklig rörmokare kan utföra detta utan problem.