Kategorier
Golv

Bästa resultatet av golvslipning

När man gör en golvslipning vill man få det bästa resultatet, ett jämnt och fint trägolv utan repor och andra skador. För att få detta resultat kan det krävas att man anlitar en golvfirma.

Många har idag ett fint gammalt trägolv i sitt hem, eller ja, det var fint iallafall. Alla repor och slitningar gör det inte rättvisa. Få fram det fina golvet igen med en golvslip. Då slipar du bort alla repor och jack från ditt golv och får en ny yta. Det går inte att slipa alla golv, och detta har en duktig golvfirma koll på. Behöver du hjälp med din golvslipning i Stockholm hittar du ett stort urval av duktiga golvslipare. Du behöver inte köpa ett nytt golv för att få ett nytt golv, slipningen gör detta möjligt. Välj själv den färg du vill ha på golvet när slipningen är klar.

Har du kunskapen som krävs?

När man ska göra en golvslipning måste man börja med att tömma ytan och rengöra den från smuts. Det får inte finnas spikhuvuden som sticker upp och som slipen kan fastna i. När detta är gjort kan slipningen påbörjas. Det ska göras i träets riktning, jämnt och inte för djupt. Det är även viktigt att man har ett tillräckligt grovt slipblad. Att slipa är ett tungt och dammigt jobb. När slipningen är klar ska golvet efterbehandlas. Vill man ha en färg på golvet ska även denna läggas. Låter det enkelt? Det är det inte. Har du inte kunskapen som krävs, lämna bort jobbet.