Kategorier
Stenskivor

Stenskiva ger en fin touch i ditt kök

Vill du ha en unik känsla i ditt kök? En stenskiva ger köket ett rejält lyft. Det blir en vacker, lyxig och exklusiv känsla som gör det roligare att laga mat.

Amanda höll på att planera sitt nya kök och la ner mycket energi i detta. Det gamla köket hon hade var både modernt och lantligt. Men efter en stor vattenskada där det krävdes att stora delar av köket revs ned, så bestämde hon sig för att byta ut det helt. Hon var inte helt säker på vilken stil hon skulle ha i köket – hon älskade en lantlig känsla men ville ändå ha det lyxigt och exklusivt.

Köket skulle göras om totalt. Det skulle finnas mer förvaring och allting skulle stå smartare till. Köket skulle vara U-format, med en köksö i mitten, och i denna skulle även spisen vara. Det blev ganska stor yta som det behövdes köksbänk för. Och istället för att välja en vanlig i trä, så ville hon ha något unikt. Hon ville ha en stenskiva istället för en exklusiv men samtidigt lantlig känsla i hemmet.

Låt dig inspireras av stenskiva för kök

Amanda hade aldrig haft en stenskiva för kök tidigare och visste därför inte vad hon kunde förvänta sig. Hon hade redan förstått att med en stenskiva så blev köket unikt. Detta eftersom mönstren nästan alltid var unika och vackra på sina egna sätt. För att göra valet lite enklare letade hon upp ett företag som sålde stenskiva till kök.

Hon tittade genom deras webbplats och lät sig fyllas med inspiration. Det fanns så många vackra bilder att se och med hjälp av det kunde hon få en vision om hur det skulle bli i hennes hem. Men för säkerhets skull tog hon ändå hjälp av företaget, för att välja den stenskiva som skulle passa bäst in i hennes kök.