Kategorier
Renovering

Hjälp med badrumsrenovering i Göteborg

För att man ska få en lyckad badrumsrenovering måste man planera ordentligt och sätta upp en realistisk budget. Här kommer några tips till er i Göteborg.

All renovering börjar med att man sätter upp en budget. Vid en badrumsrenovering är detta extra viktigt då ett nytt badrum kan kosta en hel del. Att det är kostsamt beror på att man måste anlita hantverkare med särskild kompetens men också på att badrumsmaterial och inredning finns i alla möjliga prisklasser.

Med en budget går det även snabbare att bestämma hur badrummet ska se ut eftersom man vet i vilken prisklass man ska leta. Fast det kan vara bra att bestämma sig för en stil innan man börjar. Klassiskt, natur, orientaliskt och modernt minimalistiskt är bara några av alla de olika stilar som finns att välja mellan.

Vid badrumsrenovering i Göteborg är totalentreprenad smidigast

Vid en badrumsrenovering i Göteborg måste man använda sig av våtrumscertifierade hantverkare. Säkrast är ofta att använda sig av en byggfirma som är experter på badrumsrenovering och som erbjuder totalentreprenad. Då kan de själva utföra hela renoveringen och man slipper blanda in flera små firmor.

Att använda sig av totalentreprenad är ofta mer ekonomiskt men renoveringen brukar även gå snabbare eftersom man slipper vänta in olika hantverkare. I stället håller byggföretagets projektledare i alla trådar och ser till att rätt hantverkare är på plats för de olika momenten. En annan fördel med totalentreprenad är att man vet vem som är ansvarig om något skulle gå fel.